Lanterne so bile odlična dekoracija za teraso

Že kar nekaj časa sem sedaj razmišljal, kako bi lahko nekoliko popestril mojo zunanjo teraso, ki jo imam pred hišo. Tako pa sem imel na terasi že lepo urejeno mizo z stoli, kar pa je bilo zelo prijetno za kakšno zunanje kosilo ali pa druženje s prijatelji, med večeri. Problem pa je bil, da je postalo vse zelo temno, kadar je padel mrak, ter smo potrebovali kakšno razsvetljavo, da bi se lahko nato naprej družili.

Nato pa sem pomislil na lanterne. Te pa bi bile odlične za to, da bi lahko malo osvetlil mojo teraso, tako da bi se lahko brez težav tudi med večeri družili na naši terasi. Poleg tega pa bi bile lanterne tudi odličen način, kako bi lahko malo dekoriral in tako popestril svojo teraso, saj imajo zelo lep in modern izgled, ki bi lahko še kako pripomogel k izgledu terase.

Lanterne so bile odlična dekoracija za teraso

Zato pa sem se odpravil v trgovino, kjer so prodajali takšne reči. Tukaj pa sem iskal lanterne na baterije, oziroma električne, saj nisem želel imeti lanterne na sveče, kajti te ne bi oddajale zadosti svetlobe, poleg tega pa bi jih bilo zelo zamudno prižigati. Medtem pa bi lahko baterijske lanterne prižgal naenkrat z daljincem, saj sem videl, da se prodajajo tudi takšne lanterne, katere je mogoče povezati med seboj.

Tako pa sem res opravil ta nakup, ter sem lanterne razporedil po svoji terasi. Nato pa je padel mrak in je bil končno čas, da jih preizkusim. No tukaj pa sem bil res zelo zadovoljen s končnim izgledom terase, saj je bila sedaj cela ravno prav osvetljena, kar pa je pomagalo za zagotovitev boljšega vzdušja, ko smo imeli s prijatelji ali z družino, kakšno druženje ob večerih. Poleg tega pa je tudi čez dan bil izgled terase veliko lepši, saj so bile lanterne zelo dobra dekoracija terase.