Ko najdeš okvir za slike, ki je nalašč zate

Že dolgo lepim slike iz arhiva, kar direktno na omaro. Seveda sem zelo ponosna nad to idejo , saj sem malce pri šparala pri nakupu okvirjev. Vendar pa morem reči, da mi sedaj, po enem letu, ta lepilni plastelin, ki ne uničuje površine popušča, in moram slike vsake toliko malce pritisniti, da se zalepijo nazaj na omaro. Sedaj se to že vedno pogosteje dogaja. Moram se en dan lotiti in jih ponovno vse na novo zalepiti.

Ko najdeš okvir za slike, ki je nalašč zate

Mislim a bi sedaj lahko še kakšno fotografijo natisnila saj se mi jih je zopet nekaj nabralo. Včasih rada fotografiram, ko fotografiram zase, ker hočem, ne ker more in ker bi bilo dobro imeti nek trenutek v spominu. Se mi zdi da ko s tem namenom želim s telefonom naredi fotografijo že izgubim ta trenutek in ni več isti. Zato so večinoma moje fotografije prikazujejo naravo, razne odseke in meni zanimive kadre. Sicer pa, imam v dnevni sobi en del stene, ki se mi zdi prazen, ampak mislim da bi lahko zelo lepo popestrila s fotografijami. Ampak tukaj je zidna stena. Tukaj bi že skoraj potrebovala okvir za slike. Saj po steni ni tako v redu lepiti fotografij. Ja seveda sem tudi to že probala.

Naslednjič ko sem bila po trgovinah, sem se spomnila tudi na okvir za slike, tako da sem spotoma zavila še v trgovino, kjer imajo vse za dom. Tudi okvirje za slike. Tako sem našla en okvir, kjer je držal pet okvirjev skupaj. Ta se mi zdel kot nalašč zame, saj tako bom lahko dala kaj pet fotografij na steno. Seveda sem veselo odšla domov in prva stvar je bila ta, da sem v steno zabila žebelj, in pa si natisnila novih pet fotografij, ki so krasile steno še v dnevni sobi.