Invisalign cena me je prepričala da si priskrbim invisalign

Že kar nekaj časa sem razmišljal, da bi si priskrbel kakšen zobni aparat, saj imam sedaj že kar nekaj let krive zobe, oziroma krivo rast zobovja. Tako pa bi bila lahko za to res edina rešitev zobni aparat, kar pa bi moral iti samoplačniško.

Tako pa sem gledal različne zobne aparate, ki so danes na voljo, kjer pa mi je najbolj v oči stopil invisalign. Ker pa je invisalign vrsta zobnega aparata, ki je zelo napreden, me je malo bolj zanimala Invisalign cena. Predvideval pa sem pa bo Invisalign cena kar visoka, saj je to trenutno najboljši zobni aparat ki obstaja, vendar se je cena gibala nekje med 2500 in 5000 evrov, kar pa se mi je zdela povsem razumljiva cena.

To pa je bilo razumljivo, saj je invisalign vrta aparata, ki je popolnoma prozoren. Prav tako pa je zelo minimalističen, kar pomeni, da ne bo moteč, ko ga nosimo, za razliko od ostalih zobnih aparatov. Kar pa se tiče tega, koliko časa moramo nositi invisalign aparat, pa po navadi rabimo nositi dobro leto dni, kar pa je zelo hitro.

Zaradi vseh teh inovativnosti, pa mi je povsem normalno, da je Invisalign cena takšna kot je. Zato pa sem se kar odločil, da se bom odpravil do določenega ortodonta, ter se dogovoril, če bi bilo mogoče moje težave z rastjo zobovja, rešiti z invisalign aparatom. Prav tako pa bi mi lahko nato ortodont bolj natančno povedal, kakšna bo Invisalign cena, saj je ta odvisna od kompleksnosti aparata, ki ga potrebujemo za zobe.

Invisalign cena me je prepričala da si priskrbim invisalign

Tako pa sem res to storil, ter sem se vse dogovoril z ortodontom, nakar pa mi je vzel odtis zobovja, ter sem nato počakal nekaj časa in sem že lahko dobil svoj prvi invisalign aparat, katerega pa sem na približno 7 tednov menjal, da se je zdravljenje lahko nadaljevalo.