Ideja med izdelki, ki jih imajo mali oglasi, mi je dala rešitev

Včasih so e mali oglasi primerni za to, da človek najde nekaj zanimivega. V resnici sem iskala nekaj rabljenega izpred dvajset let v utopični želji, da bom to našla tam. Seveda tudi mali oglasi tega izdelka niso imeli, ampak sem pa našla zelo dobro alternativo, ki mi niti ne bi padla na misel, če ne bi šla preverit kaj imajo mali oglasi to, kar iščem. 

Ko sem vtipkala v skalnik, kaj potrebujem, mi vseeno noben zadetek ni prikazal želenih rezultatov. Tam se tudi skoraj zaključila iskanje. Ampak potem sem se pa po nekaj urah spomnila, da obstajajo tudi mali oglasi in da lahko tam poskusim srečo. Sreča v želeni smeri se ni prikazala. Se je pa v neki drugi smeri pokazala. Dobila sem odlično idejo in se odločila, da bom kar ta izdelek kupila. Sicer ga ne bom kupila med rabljenimi izdelki, ampak kara med novimi. Oblačila vseeno raje kupujem nova. 

Ideja med izdelki, ki jih imajo mali oglasi, mi je dala rešitev

Iskala sem en klobuk, ki vem, da je bil dvajset let nazaj zelo popularen, ampak, ga nimajo nikjer več. Niti nič podobnega niso imeli. Ampak ko sem to vtipkala tam, kjer so mali oglasi, se je pa prikazalo nekaj podobnega, ker se je tisti, ki je ta oglas delal, verjetno zmotil pri opisu. Vsaj to je bila prva misel, ki sem jo dobila, ko sem zagledala, da je pod mojim iskanjem napačen, a zanimiv klobuk, ki je čisto nekaj drugega, ampak zelo podoben temu, kar iščem. 

Ker sem se zelo hitro spomnila na to, kje bi takšen klobuk lahko dobila poponoma nov, sem se odločila, da bom šla takoj tja. Ta trgovina nimam nobenih izdelkov na spletu, ker jih imajo samo v fizični prodajani in jih zelo hitro menjajo. Predvsem imajo večino oblačil in dodatkov le po en kos in se jim tudi ne bi izplačalo, da bi delali objave tam, kjer so mali oglasi, ker je vseeno zelo veliko dela. 


Posted

in

by