Čas je za lasersko odstranjevanje dlak na nogah

Ker sem prejela informacijo, da je lasersko odstranjevanje dlak najbolje narediti, preden se začne toplejše vreme, sem se odločila, da bo sedaj idealni čas, da to naredim. Koliko tretmajev me čaka točno, ne vem. Vem le približno, ampak mislim, da bom ene dvakrat zagotovo morala na lasersko odstranjevanje dlak, da bom pripravljena na poletje. Sicer to ni veliko je pa ravno toliko, da mi bo nekaj časa vseeno šlo za to. To je pa vsekakor nekaj, kar raje naredim sedaj ko imam več lasa za takšne stvari.

Bolje pa vsekakor, da to naredim sedaj, ko so kozmetični saloni tudi manj zasedeni kakor poleti. Tudi sedaj niso ravno prazni, ampak ko je lepo vreme, vedno pokajo po šivih. Takrat vsekakor ne bi hodila na lasersko odstranjevanje dlak in čakala na termine. Pa tudi se m zdi, da so kozmetičarke manj obremenjen sedaj in je vsak obisk kozmetičnega salona v tem času mnogo bolj prijeten. Poleti bom raje hodila na pedikure in manikire. Ali pa tudi na kakšno osvežitveno nego obraza. Zelo rada tudi hodim tudi na masaže in pilinge. Pa seveda morje in bazen sta takrat najbolj priljubljena pri meni. Ampak za to dvoje moram biti seveda urejena. To je pa tudi glavni razlog, da bom šla že zdaj na lasersko odstranjevanje dlak in bom do časa, ko se hodi na morje popolnoma pripravljena.

Čas je za lasersko odstranjevanje dlak na nogah

Le še dva meseca nas ločita od bolj prijetnih temperatur in prav res komaj čakam, da bom lahko uživala na morju. Predvsem pa, da mi ne bo treba vsakič porabiti veliko časa za urejanje nog z britjem in potem skrbeti še za to, da imam britvice vedno s seboj, ko grem kam na dopust. Poleg tega, da si bom odstranila dlake na nogah, sem si pred kratkim naredila lasersko odstranjevanje dlak pod pazduho tako, da se mi tam že zelo dolgo časa ni treba briti, kar je res delano.